Helping The others Realize The Advantages Of διακοπες κυπαρισσια

Wiki Article

Στη φυλακή με απόφαση του αυτόφωρου Μονομελούς Πλημελλειοδικείου

A short while ago renovated, this lodge has become a member on the Art Resorts and is particularly conveniently close to the archaeological internet sites, the Beach front and Found within a gorgeous and tranquil normal natural environment.

Στεριά στον ορίζοντα δεν υπάρχει –πέρα μακριά, στη νοητή ευθεία βρίσκεται η Μήλος, αλλά όσο και αν προσπαθήσεις δεν θα καταφέρεις να τη διακρίνεις.

Έχει βοτσαλάκια ψιλά, ασπρόμαυρα, ανακατεμένα σαν τα πιόνια στο εσωτερικό σκακιέρας, νερά κρυστάλλινα, δεντράκια για φυσική σκιά στον ανελέητο ήλιο.

Οδηγίες για το περιεχόμενο και αναφορά ακατάλληλου περιεχομένου

Η Δεξαμενή: Στο ψηλότερο σημείο της Κυπαρισσίας βρίσκεται η Δεξαμενή, η οποία τροφοδοτεί με νερό το μεγαλύτερο μέρος της πόλης. Η Δεξαμενή αυτή είναι πολύ παλιά, καθώς κατασκευάστηκε επί Τουρκοκρατίας. Στο χώρο της Δεξαμενής δεσπόζει το μνημείο της Αρκαδιανής Μητέρας, αφιερωμένο σε όλες τις μάνες της Αρκαδιάς που θυσιάστηκαν για να σώσουν την πατρίδα.

Είναι δυνατόν να μη χαζεύεις τέτοια θέα με τις ώρες; Φυσικά και όχι. Εδώ πέρα βλέπουμε όλη την πόλη με την όμορφη γαλάζια θάλασσα.

Ελπίζω, έστω και με τις εικόνες, να πήρατε μια γεύση της Άνω Πόλης.

Μία φορά, όμως, να δεις εδώ τον ήλιο να ανατέλλει μέσα από την θάλασσα, και τα ‘χεις ξεχάσει όλα.

Για να περιπλανηθείτε σε αυτόν τον ιδιαίτερο κόσμο θα ακολουθήσετε ασφάλτινους δρόμους με αρκετές όμως στροφές. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν θα το μετανιώσετε αφού θα εξερευνήσετε έναν τόπο γεμάτο εκπλήξεις.

*Tour rates are for each person, ahead of flights, and based on two vacationers per resort area on choose departure dates. All charges are only legitimate to the click here period of the browsing session.

Οι οικοδεσπότες ευγενικοί και εξυπηρετικοί. Ξενοδοχείο υπέροχο, περιποιημένο και δίπλα στην παραλία. Πρωινό ικανοποιητικό. Δωμάτιο άνετο.

Θέλετε να παρατείνετε το ταξίδι σας ή απλώς ρίχνετε μια ματιά; Δείτε τον προορισμό Πούλιθρα που είναι εξίσου δημοφιλής στους επισκέπτες!

Επόμενο άρθροΦυσιολατρικός Σύλλογος ΦΙΛΩΝ ΛΙΜΝΗΣ ΜΟΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΦΕΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ. Δυναμικό ξεκίνημα του ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ Δ.Σ με δράσεις ΟΥΣΙΑΣ.

Report this wiki page